Огромна производствена база, простираща се на 8 800 кв./м в с.

...
Огромна производствена база, простираща се на 8 800 кв./м в с.
Коментари Харесай

ЧСИ пуска на търг огромна производствена база край Пловдив със стартова цена 400 000 евро

Огромна индустриална база, разпростряла се на 8 800 кв./м в с. Куртово Конаре, Община Стамболийски ще бъде пусната за продажба от частен правосъден реализатор. Това е първа обществена обмен на парцела и наддаванията ще стартират от 29 март тази година. Оферти ще се одобряват до 29 април, а възможният нов притежател ще бъде разгласен на 30 април тази година.
Прочетете още
Началната цена от която ще стартират наддаванията за индустриалния парцел е 794 880.00 лева или 406 415.69 евро.   Базата е с повърхност от 8 800 кв. м в квартал 15 на с. Куртово Конаре. Целият парцел  включва няколко здания - склад за торове/свинарник със застроена повърхност от 363 кв.м., още един склад за торове/свинарник със застроена повърхност от 308 кв.м., стоманен заслон за зърно със застроена повърхност от 720 кв.м. и стоманен заслон за плява със застроена повърхност от 720 кв.м, като за една от постройките, съгласно позволение за градеж е позволено преустрояване на съществуваща стопанска постройка в пункт за изкупуване и преправка на гъби.

Имотът попада в ръцете на частен правосъден реализатор Бойка Андреева от компанията дебитор " МАРИЦА-ФБТ " ООД. Дружеството е записано в Пазарджик с шеф и мажоритарен притежател на капитала Анка Гючбилмез. Върху парцела има наложени тежести и възбрани, поради неизплатени банкови отговорности.

Тъй като това е първа обществена обмен на индустриалният парцел, началната цена съставлява 80% от оценката въз основата. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР